Erkek Saç Modelleri


Erkek Saç Modelleri

Erkekler için saçlarının şekli, saç uzunluğu, saçın karşı cins tarafından beğenilmesi büyük önem taşır. Hal böyle olunca da erkekler arasında bazı saç modellerinin çok fazla tutulması ve erkekler arasında yayılması gündeme gelebiliyor. Erkeklerin tercih ettikleri saç modellerine genel olarak bakıldığında saçın hem kıvırcık hem de salaş bir görünümde bulunması, saçın asimetrik şekilde kesilmesi, ön kısımların uzatıldığı saç modeli, keskin hatlarla çizilmiş saç modelleri, karışık bir düzene sahip saç modeli, dalgalı saç modeli, topuz saç modeli vb. gibi birçok farklı tür bulunmaktadır. Bu türlere ek olarak saçın yanlarının ve arka kesiminin kısa bırakılarak üst bölümün ise uzun bırakıldığı David Beckham’a ait saç modeli popülerliğini koruyor.

Kıvırcık ve Salaş Saç Modeli

Kıvırcık ve salaş bir saç modelini tercih eden bireylerin yüzlerinin oval yapıda olduğu biliniyor. Saçları kıvırcık bireylerin buklelerini kontrol etmeleriyle harika bir saç görüntüsüne kavuştuklarını söylemek mümkün. Fakat bu saç modelinin canlılığını koruması için bireylerin saç bakımlarına özen göstermeleri gerekir. Saçın sabit bir şekilde durmasını sağlayan saç spreyleri ve köpükler bu noktada erkeklerin fazlasıyla tercih ettikleri ürünler arasında yer alıyor.

Saçın Asimetrik Şekilde Kesildiği Model

Asimetrik saç modeli de son zamanların en trend saç modelleri arasında bulunmaktadır. Saç yapısı hem düz hem de dalgalı olan bireylerin tercih ettikleri bu saç modeli de oldukça beğenilen modeller arasında gösteriliyor. Bu saç modelinde bireylerin saçlarını diledikleri gibi şekillendirebilme imkânına da sahip olurlar.

Saçın Önünün Uzun Bırakıldığı Model

Saçın ön tarafının uzun bırakıldığı model de kirli sakala sahip veya uzun sakal yapısını tercih eden erkeklerin favori modelidir. Erkekleri havalı bir görünüme sokan bu saç modeli geniş alın yapısına sahip olan bireylerin alın yapılarının daha küçük görünmesini sağlar.

Keskin Bir Hatta Sahip Saç Modeli

Saçların her iki yanının kazıtıldığı bu saç modelinde saçların yeterli bir uzunluğa sahip olması istenir. Oval bir yüz şekline sahip bireyler ve kirli sakalı tercih eden erkekler bu saç modeline oldukça ilgi duymaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kıvırcık Erkek Saç Modelleri

Erkek Çocuk Saç Modelleri