Hızlı Saç Uzatmak İsteyenlere 10 Tavsiye

Hızlı Saç Uzatmak İsteyenlere 10 Tavsiye


Hangi kadın saçlarının hem bakımlı hem upuzun olmasını istemez ki? Her kadın saçlarının beline kadar uzandığı günlerin hayalini kurar ancak bazıları çok şanssızdır çünkü ne yaparsa yapsın saçları bir türlü uzatmak bilmez hatta tam aksine daha da dökülür. Fakat makale içeriğinde verilecek 10 Tavsiye kadın erkek demeden herkesin hızlı bir şekilde saçlarını uzamasını sağlıyor.

Saç Nasıl Hızlı Uzatılır Tavsiyeler


1.       Bitkisel Yağlar Kullanmak: Badem yağı ve zeytinyağı gibi bitkisel yağları her duştan öncesi kullanmak saçların hızlı uzamasına yardımcı oluyor. Bu yöntem pek çok kişide etki ediyor ancak düzenli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Duştan yarım saat önce bu yağları sürmek derinin içine işlemesi için yeterlidir.

2.       Saçları sık sık taramak : Sabahları ve akşamları saçları taramak protein akışını hızlandırır ve hızlı uzar.

3.       Saçlar açık uyumak : Protein salgısı en çok gece uykusunda gerçekleşir. Saç diplerine proteinlerin ulaşması için de saçların toplu olmaması lazım.

4.       Saçları çok sıcak kurutmamak gerek: Saç kurutma makinası ile en yüksek derecede kurutmamak gerekir çünkü sıcak saçı yakar.

5.       Sık sık şekil vermemek lazım: Saçlara sık aralıklarla fön makinası ya da maşa ile şekil vermemek gerekir. Bunlar saçı çabuk yakar.

6.       Boyadan uzak durulmalı: Saç boyaları saçları uzatmaz sadece dip boyaları geldiği için çabuk uzuyor gibi görünür. Kimyasal olduğu için saç boylarından uzak durmak gerekir.

7.       Arada bir kırıkları aldırmak gerekir: Saçların dibinde kırıklar çok olur bu kırıklar saçların uzamasını engeller. Bu nedenle iki ayda bir saç uçlarından birer cm kırık alınması gerekir.

8.       Saç vitamini kullamılabilir: Bazı saçlar vitaminsiz ve Proteinsiz kaldığı için uzayamaz. Bu durumda hekime danışarak Saç vitamini kullanmak etkili olabilir.

9.       Kuaföre Saç bakımı yaptırmak: Kuaförlerde uygulanan kreatinin Bakımı saçların uzamasında etkili oluyor.

10.   Saçları sık sık yıkamak : Saçları sık sık yıkamak hızlı uzamasına yardımcı oluyor.

Saç nasıl uzatılır tavsiyeleri için https://bursakuaforler.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kıvırcık Erkek Saç Modelleri

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Erkek Saç Modelleri