Kellik Mi Daha Karizmatik Yoksa Saç Ekimi Şart Mı?


Kellik Mi Daha Karizmatik Yoksa Saç Ekimi Şart Mı


Saçlar gerek kadınlarda gerekse erkeklerde önemli ayrıntılardan biridir.  Kadınlar açısından kellik asla kabul edilemez bir durum iken erkeklerde kellik özellikle son yıllarda sakalla bir arada kullanıldığında karizmatik bir görüntü oluşturmaktadır.  Bu da oldukça beğeni toplayan bir görsellik oluşturur.  Ancak kellik tercih edilen bir durum değildir.  


Zorunlu koşullar sebebiyle var olan durumu karizmatik hale getirmektir.  Kel olan insanların başka şansı yoktur.  Ancak diğer taraftan uzun saç trendi gerek kadınlarda gerekse erkeklerde ön plandadır.  Uzun saçın erkeklerde yarattığı karizmada en az kellik kadar kabul görür durumdadır.


Kelliğin Karizması



Bazı erkekler için kellik kâbus gibi olsa da özellikle son yıllarda genellikle tercih edilen bir tarz durumuna gelmiştir.  Kadınların kel erkeklere olan bakışı genellikle karizmatik oldukları yönündedir. 



Genellikle kel erkekler bulundukları yerde daha fazla dikkatleri üzerine çeken kişiler olarak bilinir.  
Ayrıca orta yaş ve üzeri erkeklerde saç dökülmesi daha yoğun yaşandığı için kellik genellikle erkeklerin orta yaş sonrası tarzları olmuştur. 



Dolayısıyla orta yaşın üzerindeki erkeklerde kellik daha fazla tercih edilen bir durumdur.  Kellikte önemli bir detay daha vardır.  Kafa şeklinin kel olmaya müsait olması gerekir.  Güzel kafa biçimine sahip olmayan erkeklerde kellik karizmatik olmaktan öte çok çirkin görünür.


Gür Ve Uzun Saçın Vazgeçilmezliği



Gür saç ve uzun saç kadınların ve erkeklerin çok önemsediği bir detaydır.  Genellikle uzun saçlı erkek trendi oldukça modadır.  Uzun saç bazı erkekler de son derece karizmatik bir görüntü oluşturmaktadır.  Bu kadınlar arasında da farklı bir bakış açısı doğurur.  bazı kadınlar uzun saçlı erkekleri severken bazıları gür ama kısa saçlı erkekleri tercih ederler.



Saç kadınlar açısından da oldukça önemlidir.  Ancak saç ektirme konusu gündeme geldiğinde saç ektiren erkekler kadınlardan daha fazladır.  Bazı erkeklerde saç dökülmesi psikolojik olarak kendilerini kötü hissetme ve özgüven sorunu yaşamalarına sebep olmaktadır.  Bu nedenle erkeklerin kadınlara oranla daha fazla saç ektirdiği gerçeği doğrudur.


Saç Ekiminin Önemi Ve Tercihi



Özellikle orta yaşın üzerindeki erkeklerde genetik yatkınlığa bağlı olarak saç dökülmesi belli oranda gerçekleşir.   Bazı durumlarda dökülme çok yoğun olur.  Saçların kaybı noktasında bu erkeklerde psikolojik olarak kendini kötü hissetme biçimine dönüşür. 



Ancak bunun günümüzde alternatifi bulunmaktadır.  Özellikle son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte çok kısa sürede ve çok başarılı saç ekimi uygulaması gerçekleştirilmektedir.  Saç ekimi sonucunda gür ve sağlıklı saçlara kavuşmak mümkündür. 



Gerek seyrek saçlarda gerekse daha yoğun oluşan açıklıklarda son derece başarılı saç ekimi teknikleri kullanılır.  Kısa sürede gerçekleştirilen saç ekimi yaklaşık olarak 1 yıl sonunda gür ve sağlıklı saçlar biçiminde kendini gösterir.  Bu nedenle gerek kadınlarda gerekse erkeklerde saç ekimi uygulaması en fazla yapılan işlemlerden biridir.

Kaynak : https://zenpolyclinic.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kıvırcık Erkek Saç Modelleri

Erkek Saç Modelleri

Erkek Seyrek Saç Modelleri