Düğün Öncesi Mükemmel Gülümseme

                                                     Düğün Öncesi Mükemmel Gülümseme


Düğününüz, kepenk böcekleri için en büyüleyici şekilde görünmeniz gereken gündür, çünkü 40 yıl sonra, çocuklarınız ve torunlarınız sizi tüm ihtişamıyla gördüklerinde hala 'ooh'ların ve 'aah'ların akmasını istiyorsunuz. güzellik. İşte düğün gününüzde en iyi şekilde görünmek için dikkat etmeniz gereken birkaç şey, böylece fotoğrafların sizi gülümsetmesi ve parlaması için...

Bakım Alanları:

1. Sağlık Hizmetleri

Sağlıklı beslenin çünkü iç sağlığınız dış görünüşünüzü etkiler.

2. Saç Bakımı

Düğününüzden en az 2-3 ay önce saçınızın uzunluğuna, stiline karar verin ve kesin.

3. Cilt ve Tırnak Bakımı

Cildiniz sağlığınızın bir göstergesi olduğu için cildinizi günlük olarak nemlendirin. Eller, ayaklar ve tırnaklar eşit derecede önemlidir, özellikle de yüzüklerinizin, ellerinizin tutulduğu yakın plan çekimleri olabileceğinden.

4. Makyaj

Hangi makyajı seçerseniz seçin, cilt tipinize ve cilt tonunuza uygun olduğundan emin olun. İnce yapın, en iyi özelliklerinizi vurgulayın ve gerisini mümkün olduğunca doğal bırakın. Büyüleyici görünmek için aşırıya kaçmayın, çünkü sonunda abartılı bir oyuncak bebek gibi görünebilirsiniz.

Hem erkek hem de kadın çoğu insan için düğün günü, hayatlarındaki en önemli olaylardan biridir. Bunlar gelinin, damadın ve misafirlerinin hafızalarında daha uzun süre kalacak birkaç olay. Bir gelinin elbisesi, saçı, makyajı ve cildi, D Günü için geçici olarak mükemmelliğe getirilebilecek güzellik, zarafet ve zarafetin mükemmel bir sunumunu yaratmada kilit rol oynar. Ancak lekeli veya eksik bir diş, izlenimi tamamen bozabilir ve bu kusurlar düğün fotoğraflarında ortaya çıkacaktır.

Gülümsemenizin resimleri bozacağını veya sizi daha bilinçli hale getireceğini düşünüyorsanız, düğününüz bir gülümseme makyajı yaptırmak için doğru nedendir. Gülümsemenizdeki sorun ne olursa olsun, muhtemelen düğün gününüzden önce bir estetik diş hekiminin gülümsemenizi iyileştirmek için yapabileceği bir şey vardır.

Uzmanlar, genel ve kozmetik diş hekimliği alanında sayısız saat eğitim almıştır; lazer teknolojisi, TMJ, Botox ve Invisalign, gelin ve damatlara düğün günleri için mükemmel bir gülümseme hediye etmelerine yardımcı olur.

Dişlerimi Ne Zaman Tedavi Ettirmeliyim?

Diş hastanesi Bursa uzmanlarının verdiği önemli bir ipucu, doğru yapıldığından emin olmak ve kendinize yeni gülümsemenizin tadını çıkarmak ve buna alışmak için zaman tanımak için kozmetik diş prosedürlerinin önceden yapılması gerektiğidir.

Amaç, nişanlınızın aşık olduğu görünüme sadık kalarak size güven veren ve bir milyon dolar gibi hissetmenizi sağlayan bir görünüm elde etmektir. Böylece düğününüzde mutluluğunuz ve iç güzelliğiniz ile farkedileceksiniz. Mutlusun ve bu kendi içinde güzel ve muhteşem görünmeni sağlıyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kıvırcık Erkek Saç Modelleri

Erkek Çocuk Saç Modelleri

Erkek Saç Modelleri